twee spelers pec zwolle in jong oranje

Becker is met drie goals en vier assists uitstekend begonnen aan het seizoen. Van der Hart is normaalgesproken tweede doelman achter Kevin Begois, maar maakte donderdagavond plotseling zijn debuut onder de lat. In de Kuip maakte de keeper geen gelukkige indruk, maar voor Grim is dat blijkbaar geen reden hem niet op te nemen in de voorlopige selectie.

De voorlopige selectie bestaat uit de volgende spelers:
Nathan Aké (Watford), Riechedly Bazoer (Ajax), Sheraldo Becker (PEC Zwolle), Sven van Beek (Feyenoord), Peet Bijen (FC Twente), Jean-Paul Boëtius (Basel), Joshua Brenet (PSV), Joël Drommel (FC Twente), Maarten de Fockert (Heerenveen), Mickey van der Hart (PEC Zwolle), Hans Hateboer (FC Groningen), Thom Haye (AZ), Jorrit Hendrix (PSV), Wesley Hoedt (Lazio), Vincent Janssen (AZ), Hidde Jurjus (De Graafschap), Ricardo Kishna (Lazio), Bas Kuipers (Excelsior), Mimoun Mahi (FC Groningen), Joris van Overeem (AZ), Daley Sinkgraven (Ajax), Oussama Tannane (Heracles Almelo), Jerry St. Juste (sc Heerenveen) en Tonny Vilhena (Feyenoord).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.