tuigpaardenconcours in luttenberg

In Luttenberg is het zaterdag 12 september tijd voor de twaalfde editie van het Nationaal Concours Hippique Luttenberg. Dit is het grootste Tuigpaardenevenement in de regio.

Voor dit concours wordt deze dag het terrein bij manege De Luttenberg het toneel van aanspanningen met eenspannen, tweespannen en vierspannen, naast KWPN-tuigpaarden en Hackney’s. Daarnaast worden er diverse kampioenschappen en finales verreden, waaronder de finale van de Young Riders en de finale van de hengstencompetitie. Vanaf de overdekte tribune kun je kijken naar damesklassen, competitierubrieken, showrubrieken en kampioenschappen.

De top van de Nederlandse tuigpaardensport komt op deze dag ook langs. Terwijl het bij bijvoorbeeld springen en dressuur de bedoeling is dat het publiek zich rustig houdt, mag je bij de tuigpaarden lekker aanmoedigen.

Komen zaterdag 12 september langs bij het Nationaal Concours Hippique Luttenberg aan Looweg 6a. Het evenement begin om 10.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.