trainers blikken vooruit wijhe92

Wijhe’92

Hoofdtrainer: Peter Jansen

Competitie: Tweede klasse J

Aanvoerder: Marijn Platenkamp

Door Max van Olst

Het was voor hoofdtrainer Peter Jansen onmogelijk om met een voltallige eerste selectie de voorbereiding te doorlopen. “Het was een komen en gaan van spelers door de vakantie. We hebben de voorbereiding ingevuld met een mengelmoes van spelers uit het eerste, tweede en A1 spelers.”

In het bekertoernooi verloor Jansen twee keer en wist één keer een bekerduel te winnen. “We hebben het echt gezien als oefenwedstrijden. Het bekertoernooi is om zoveel mogelijk spelers te laten spelen. Er hangt niet zoveel vanaf.”

Het jeugdige elftal zal stabieler moeten worden volgens de oefenmeester. “Met zo’n jonge selectie moeten we eerst vastigheid proberen te creëren. We hebben vijf á zes jongens die onder de twintig jaar oud zijn. We moeten ervoor zorgen dat zij een goed en stabiel seizoen spelen. De overgebleven oudere spelers zullen voor ons de kar moeten trekken.”

Bij het benoemen van de doelstelling wilde Jansen niet naar een plek op de ranglijst kijken. “We willen stappen maken en met zo’n jong elftal heeft dat zijn tijd nodig. Of we nou negende, tiende of elfde worden maakt me niet zoveel uit. Als we aan het einde maar kunnen zeggen dat we als team gegroeid zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.