trainers blikken vooruit vv heino

S.V. SDOL

Hoofdtrainer: Hendri Zwinselman

Aanvoerder: Ruud Alferink

Competitie: Vijfde klasse A

Door Max van Olst

Hendri Zwinselman kan zijn trainers CV nu ook met S.V. SDOL uit Luttenberg uitbereiden. De ervaren oefenmeester neemt het stokje van Remco Solen over.

“De eerste weken zijn me goed bevallen. Het is een jonge groep met wispelturige jongens, maar ze zetten zich stuk voor stuk honderd procent in.”

Zwinselman looft het harde werken van de Luttenbergers. “We zijn als team gewoon erg sterk. Het is misschien een beetje trainersjargon, maar als we in de organisatie goed staan zijn we een lastige ploeg om tegen te spelen.”

Hoewel Zwinselman pas een aantal weken met de groep aan het werk is, ziet hij punten die hij gaandeweg het jaar wil verbeteren. “De opbouw van achteruit moeten we optimaliseren. We proberen via de as naar voren te voetballen. Soms moet je noodgedwongen de lange bal spelen, maar we moeten proberen altijd oplossend te voetballen.”

“Met twaalf ploegen in de competitie moeten we zorgen dat we in het linkerrijtje terecht komen. Zolang we niet de grijze muis in de competitie zijn, ben ik tevreden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.