trainers blikken vooruit sv raalte

S.V. Raalte

Hoofdtrainer: Jan Plagman

Aanvoerder: Richard Huis in ’t Veld

Competitie: Vijfde klasse A

Door Max van Olst

Na een dramatisch seizoen wil S.V. Raalte zich dit jaar herpakken. De voorbereiding liet in ieder geval de eerste tekenen van herstel zien.

“Ik ben erg tevreden over de eerste weken. We speelden twee oefenwedstrijden tegen vierdeklassers en verloren beide keren met één doelpunt verschil. Volgens mij is dat niet slecht. In het bekertoernooi zijn we ook een ronde verder gekomen, dus dat is ook mooi meegenomen.”

Een onderdeel van de mislukking van vorig seizoen waren de blessures van enkele sterkhouders van de Raalter formatie. Van de acht geblesseerden zitten er op dit moment nog drie in de lappenmand. “Marnix van Santen scheurde vorig seizoen zijn voorste kruisband af. Die verwacht ik dit seizoen nog niet terug.”

“We weten dat S.V. Raalte heel goed kan voetballen. We moeten alleen niet zo snel onze koppen laten hangen. Dat is ook deels jeugdigheid. Dit seizoen stromen vier A-junioren door naar het eerste team. Je ziet op de trainingen dat hun handelingssnelheid nog niet optimaal is, maar dat vind ik niet erg. Daar moeten we gewoon nog aan werken. “

De competitie is bijna identiek aan die van vorig seizoen. “Met alle respect hoor, maar ik zit er niet om te wachten om weer naar Langeveen en Manderveen te gaan. Zit je weer een uur in de auto. We moesten vorig seizoen op een donderdagavond naar Langeveen. Ja, daar wordt je niet vrolijk van.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.