trainers blikken vooruit sv marienheem

S.V. Mariënheem

Hoofdtrainer: Sander Brinkman

Aanvoerder: Randy Bloeme

Competitie: Vijfde klasse A

Door Max van Olst

Het was een bijzonder seizoen voor S.V. Marienheem. De selectie van Sander Brinkman haalde het hoogste aantal punten ooit binnen voor de Oranjehemden. De verwachtingen zijn daarom hoog gespannen.

“We moeten niet als kampioenskandidaten gezien worden. Een plaats in de top vijf is ons streven. Vorig seizoen zat echt alles mee. We verloren maar drie duels en hadden weinig last van blessuregevallen. Nu moet ik zeggen dat het geluk ook echt aan onze zijde stond.”

Het ontbreekt soms aan dominantie in de wedstrijden, verteld Brinkman. “We zijn soms zoveel beter dan de tegenstander, maar uiteindelijk moeten we er nog voor vechten om een overwinning over de streep te trekken. Nu hadden we vorig seizoen vaak geluk en kregen we die overwinning ook, maar je weet niet hoe dat dit jaar gaat lopen. We moeten het echt kunnen opbrengen om teams van de mat te spelen.”

“We spelen in een hele mooie klasse. Vorig seizoen was het tot de laatste seconde spannend. Dit jaar verwacht ik een comeback van S.V. Raalte. Ploegen als Nieuw Heeten en Bornerbroek zijn ook van die ploegen die kunnen verrassen. Ik denk dat Zenderen Vooruit een echte kampioenskandidaat is. Daar was ik echt van onder de indruk. We zullen zien wat het nieuwe seizoen ons brengt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.