trainers blikken vooruit sv heeten

S.V. Heeten

Hoofdtrainer: Alex Booij

Aanvoerder: Laurens Tepperik

Competitie: Derde klasse B

Door: Max van Olst

Na twee seizoenen stapte hoofdtrainer Alex Booij over van Nieuwleusen naar de voetbalvereniging in Heeten.

“De eerste weken zijn me heel erg goed bevallen. We hebben het eerste team en het tweede team samengevoegd in de voorbereiding. Ondanks dat het samenvoegen voor de eerste keer gebeurde liep het behoorlijk voortvarend.”

Terugkijkend op de poulewedstrijden in het bekertoernooi kan Booij voldoende goede momenten opnoemen. “De wedstrijd tegen Lettele bijvoorbeeld. We verliezen met 2-0, maar konden we goed meekomen. Het ging mis doordat we te aanvallend speelde en het daardoor bij ons achterin opengooide. Gezien de kansen die we gecreëerd hadden verdiende we misschien wel meer.”

In zijn eerste jaar als oefenmeester bij de Heetenaren wil Booij zijn team nog niet opzadelen met ambitieuze doelstellingen. “We moeten eerst onze speelwijze duidelijk zien te krijgen. Daar gaat tijd en energie inzitten. Verder wil ik de samenwerking tussen het eerste en het tweede team versterken. Dan kijken we wel verder.”

“Tijdens mijn tijd bij Nieuwleusen waren ploegen bang om daar het sportpark op te wandelen. We stonden bekend als een ploeg waar niet zomaar wat te halen viel en je flink aan de bak moest om van ons te winnen. Daar wil ik ook met Heeten naartoe.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.