trainers blikken vooruit sv haarle

S.V. Haarle

Hoofdtrainer: Patrick Wijsman

Competitie Vierde klasse H

Aanvoerder: Erik Westendorp

Door Max van Olst

De ploeg uit Haarle presenteerde dit seizoen Patrick Wijsman als nieuwe trainer van de ‘Droadnagels’.

“Het is altijd even wennen als er een nieuwe trainer voor de groep staat, maar ik denk dat we de voorbereiding goed doorlopen hebben. We zijn een ronde verder in de beker, dat is altijd leuk meegenomen. De vastigheden ontbreken nog, maar dat is niet zo gek. Dat heeft tijd nodig.”

“We hebben een hele redelijke selectie. Twee jongens zijn gestopt maar dat hebben we kunnen opvangen. Het teamgevoel is erg goed. De saamhorigheid is altijd de basis waarop je verder kunt borduren.”

De nieuwe Vierde klasse H wordt door vele trainers als een zeer sterke competitie bestempeld. Wijsman is het hier mee eens. “Volgens mij wordt het ook de Bundesliga genoemd. Er zijn zoveel teams die even sterk zijn. Iedereen kan in principe van iedereen winnen, maar dat maakt het juist een interessante competitie. De ploeg die uiteindelijk de minste blessures heeft zal bovenin eindigen.”

De hoofdtrainer ziet S.V. Haarle in de top van de ‘Bundesliga’ meedraaien. “We hebben het met z’n allen besproken en willen graag bovenin meedraaien. Vorig jaar pakte Haarle een periodetitel en deed het ook goed in de competitie. Als trainer moet je de lat soms ook hoog durven te leggen. Het plek in het linkerrijtje is niet ambitieus.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.