trainers blikken vooruit sv broekland

S.V. Broekland

Hoofdtrainer: Richard van Dellen

Competitie: Vierde klasse H

Aanvoerder: Onbekend

Door Max van Olst

In de zomerperiode heeft bij de vereniging uit Broekland een trainerswissel plaatsgevonden. Arnoud Rouwenhorst gaf het stokje over aan Richard van Dellen.

De voorbereiding stond in het teken van de kennismaking met de nieuwe selectie en de nieuwe oefenmeester. “Een nieuwe trainer betekent ook nieuwe regels en een andere werkwijze. Dat is altijd even wennen. Ik had een grote groep dus genoeg keuze voor verschillende posities. Na de bekerwedstrijden is de keuze niet makkelijker geworden.”

“Broekland heeft een hele fijne mentaliteit om mee te werken. ‘Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’, dat idee. We zijn een jong team met het juiste aantal ervaren spelers die de groep in balans houdt.”

Van Dellen hoopt met mooi voetbal een plaatsje in de middenmoot te bemachtigen. “Ik ben een groot liefhebber van verzorgd voetbal waarin we veel aan de bal zijn. We moeten vaker voor de rustige optie kiezen en de bal langer in de ploeg houden. Maar het seizoen is net begonnen, we hebben nog tijd zat!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.