trainers blikken vooruit sc overwetering

S.C. Overwetering

Hoofdtrainer: Robert Slinkman

Competitie: Derde klasse B

Aanvoerder: Onbekend

Door Max van Olst

Vorig seizoen degradeerde Overwetering onder voormalige hoofdtrainer Henk van Norel naar de Derde klasse. Een beslissingsduel met SDC uit Denekamp werd verloren waardoor de directe degradatie een feit werd. Onder het bewind van de nieuwe trainer Robert Slinkman zal de ploeg uit Olst proberen zo snel mogelijk terug te keren in de Tweede klasse.

In het bekertoernooi eindigde Overwetering als eerste in de poule. De uitwedstrijd tegen Oene werd met 0-3 gewonnen en op eigen sportpark werd Terwolde met 5-1 verslagen. De grootste zege behaalde Overwetering in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Deventer. De Deventenaren werden met 3-10 afgedroogd.

Met de nieuwe kersverse trainer heeft de voetbalvereniging uit Olst een ervaren oefenmeester binnengehaald. Slinkman promoveerde met De CJV‘ers van de vierde naar de derde klasse en vertrok daarna naar de zaterdagvereniging van FC RDC.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.