trainers blikken vooruit rohda raalte

Rohda Raalte

Hoofdtrainer: Martin Drent

Aanvoerder: Maurice Tepperik

Competitie: Hoofdklasse C

Door Max van Olst

Vele blessures teisterde de groep van Martin Drent in de beginfase van het nieuwe seizoen. “Dit hadden we niet verwacht.”

“Het was een voorbereiding die vele gezichten liet zien. Dat kwam door veel blessures waar we absoluut geen rekenschap mee hadden gehouden. We waren erg zoekende.”

Het absolute dieptepunt in de voorbereiding was het verlies tegen eersteklasser Oranje Nassau. “Man, wat heb ik me toen vreselijk gestoord. Het kan zijn dat een tegenstander beter is, zelfs een eersteklasser. Maar als het voetbal niet meer recht uit je hart komt, dan wordt het pijnlijk. Het was een harde tik die flink is binnen gekomen. We hebben ons daarna wel goed hersteld met een overwinning op De Zweef, wat toch een goed team is.”

“Ik zie ons niet als kampioenkandidaat en dat gaan we waarschijnlijk ook niet worden. We moeten wel zorgen dat we in de top blijven meedraaien, dat hoort bij een ambitieuze club als Rohda Raalte.”

Op de vraag of de druk niet te groot wordt op de groep antwoord Drent duidelijk. “Dan moet je lekker in de vijfde klasse gaan voetballen. Met alle respect, maar daar is geen druk.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.