toestel de ieme opgeknapt tijdens burendag

Speeltuin Blekkerhoek in Raalte houdt op zaterdag met ondersteuning van het Oranjefonds het landelijk project ‘Burendag’. Tijdens deze dag wordt er samen met bewoners van de wijk Blekkerhoek een activiteit ondernomen. Dit jaar wordt er een oud-toestel van basisschool de Ieme opgeknapt.

Verscheidene aanmeldingen zijn al binnen, maar zonder aanmelding is iedereen ook welkom om te komen. Zonder enige verplichting kan er gekeken worden wat er deze dag in de speeltuin gebeurd. Natuurlijk mag iedereen die komt kijken een handje meehelpen. De speeltuin is deze dag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.