tien keer duurzaam eten uit de natuur 1

Eten uit de natuur. Het zijn niet alleen bramen die je kunt plukken in het najaar of het eten van paddenstoelen waarvan je maar moet afwachten of ze niet giftig zijn. Er is zo veel meer mogelijk. Het eten van wilde dieren is ook een vorm van eten uit de natuur. Hoe kan het dat de ganzen waarvan er zo veel afgeschoten worden niet bij u op het bord belanden. Verder geldt dat gewone planten zoals brandnetel, zevenblad of melde. Allemaal goed te eten zijn. Een belangrijke schrijver op het gebied van eten uit de natuur, Michiel Bussink, woont en doet zijn ervaringen op in Salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.