Home / archiefcentraal / team sukerbiet 10 mijl run lemelerveld

team sukerbiet 10 mijl run lemelerveld

Team Sukerbiet heeft op 27 september de 10 mijl run van Lemelerveld gelopen onder een stralende najaarszon. VIP Betsy Ramerman mocht het startschot lossen en een kleine honderd lopers gingen ervandoor. Startnummer 1 was gereserveerd voor de winnaar van een kavel van de ludieke veiling: Jesse Slagman.

Via het zwembadlaantje kwamen de deelnemers bij het eerste zware stuk in het parcours; veel reliëf en mul zand. De schouwsloot en het Luttenberger ven zorgden ook voor de nodige afwisseling in de route. Hetgeen dat door veel deelnemers erg werd gewaardeerd. Door de grondige voorbereiding en de goede uitvoering kan team Sukerbiet weer terugkijken op een geslaagd evenement dat weer toegevoegd kan worden aan het lijstje evenementen waarmee zij in de loop van de jaren reeds een grote naamsbekendheid heeft opgebouwd. 

 

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.