sv raalte klaar voor de toekomst

Een complete metamorfose van het sportpark, een sponsorpad in de stijl van de Walk of Fame, een prachtig glazen paneel met alle sponsoren en alle teams in hetzelfde uniform. SV Raalte is weer helemaal klaar voor de toekomst. “Dankzij al onze vrijwilligers en sponsoren”, zegt William Derks trots namens de PR commissie van de club.

Met ‘SV Raalte in beweging’ profileert de sportvereniging uit Raalte zich nu een aantal jaren. En door de bouw van een nieuwe kantine en nieuwe, verjongende personele invullingen op diverse vlakken binnen de vereniging vervolgt de club de opwaartse lijn met enthousiasme, gezelligheid en veel vrijwilligheid. Dit geldt ook voor de Sponsorcommissie. “Hieruit zijn unieke en ludieke ideeën ontstaan om sponsoren en leden te ‘triggeren’ hun betrokkenheid bij de vereniging te houden en hun steentje bij te dragen de vereniging gezond te houden. ‘Je moet hen wel iets te bieden hebben’ is het credo. Nu zijn onze middelen beperkt, maar de ideeën des te groter.”

SV Raalte Sponsorpad

Zo is afgelopen jaar ook het SV Raalte Sponsorpad bedacht. Een afgeleide van de bekende ‘Walk of Fame’ in Hollywood. Kom je op het complex dan liggen in het toegangspad overal natuursteen tegels met daarin gelaserd de logo’s van sponsoren. “Alle bedrijven zijn hiervoor benaderd en de animo was groot”, vertelt Derks enthousiast. “Bijna elke sponsor heeft hieraan meegewerkt. Vervolgens kwam vanuit de leden het verzoek hieraan ook mee te doen. Helaas, was dit uitsluitend voor sponsoren. Daarom werd ‘De Club van 100’ in het leven geroepen.”

Geen gelakte houten bordjes met gegraveerde namen hangend aan messing oogjes. Nee, een groot glazen paneel, inclusief SV Raalte logo’s, aan de wand gemonteerd en voorzien van losse glazen naambordjes waarop de naam van een deelnemer is gelaserd. “Uniek en bijzonder fraai wanneer blauw ledlicht schijnt op het grote glazen paneel. Ook daarin zijn wij niet over een nacht ijs gegaan. Het heeft exact een jaar geduurd voor het ontwerp, productie en het paneel er hing. Voor veel deelnemers is dit ook het eerste moment van onthulling.”

Outfits

Ook op het gebied van outfits voor de spelers en begeleiders zet sv Raalte aankomend jaar een stap voorwaarts. Nagenoeg alle teams worden vanaf komend seizoen in een compleet nieuw wedstrijdtenue gestoken. Dit mogelijk gemaakt door deelname aan de kledinglease. “De aanschaf van de tenues wordt hierbij vanuit de kledinglease vergoed en de leden betalen een bijdrage. Dit maakt het mogelijk met sponsoren aantrekkelijke voorstellen te maken voor shirtreclame. Op dit moment zijn, met uitzondering van enkele jeugdteams (namelijk de allerkleinsten), alle teams voorzien van borstreclame. Daarnaast krijgen alle begeleiders van de jeugdelftallen nieuwe coachjassen. Een lang gekoesterde wens van hen komt hiermee uit en is eindelijk onderscheid in ouders en begeleiding. Een mooi resultaat!”

Ook de scheidsrechters lopen er aankomend jaar mooi bij. Met de opbrengst van de Grote Clubactie kan de vereniging alle jeugdscheidsrechters in het nieuw steken.

Derks besluit: “Via deze weg willen wij alle bedrijven bedanken die hieraan meegewerkt hebben en de vereniging daarmee steunen. Ben je geïnteresseerd om het tenue van de allerkleinsten voor een jaarlijkse bijdrage van enkele ‘tientjes’ te voorzien van borstreclame, dan kun je contact opnemen met sponsorcommissie@svraalte.nl.”

G-voetbal

Naast Rohda Raalte is ook SV Raalte afgelopen jaar gestart met G-voetbal. “Veelal hoor je de vraag ‘wie heeft nu wie heeft nageaapt?’ Maar daar gaat het volgens Derks helemaal niet om. “Het belangrijkste zijn de spelers op het veld. Hun glimlach en het plezier dat ze hebben. Onder de bezielende leiding van acht enthousiaste trainers, waarbij een aantal in de zorg werken, ervaring hebben met mindervalide mensen en één op één training geven, een sportmasseur én ouders langs de lijn, rennen wekelijks de spelers de longen uit hun lijf. Afgelopen seizoen hebben ze deelgenomen aan enkele toernooien wat voor hen een grote belevenis was. Ook komend seizoen zullen zij vanaf 4 september elke vrijdagavond om 18.30 uur trainen.”

Ben je geïnteresseerd en wil je jouw kind ook laten kennismaken met G-voetbal bij SV Raalte? Kom geheel vrijblijvend naar een van de trainingen op het complex.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.