sv raalte heeft haar eigen club van 100

SV Raalte heeft sinds kort haar eigen Club van 100. Op de jaarvergadering van 2014 heeft de Sponsorcommissie van SV Raalte het voorstel voor een Club van 100 ingebracht en daar ook meteen de eerste aanmeldingen weten te noteren. Om het initiatief en de deelnemers een gezicht te geven, is de commissie vervolgens niet over een nacht ijs gegaan.

Niet de ‘bekende’ gelakte houten bordjes met gebrande namen van de deelnemers erin, hangend aan twee messing oogjes sieren het sportcomplex. De sponsorcommissie wilde namelijk iets aparts doen. Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Sinds vorige week siert in de kantine een groot glazen paneel, voorzien van gezandstraalde SV Raalte logo’s en honderd losse glazen plaatjes met de namen erop van de deelnemers. Aan Wim Lindeboom, voorzitter van de sportvereniging, en René van Dijk van AGC Glass de eer om het glazen paneel te onthullen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.