sv heeten gaat door met leasekleding

SV Heeten is er gedurende de zomerstop in geslaagd om samen met sponsoren het leasekledingbeleid te continueren voor vier voetbalseizoenen. Stefan Hazelhekke geeft namens de club aan dat deze continuering een belangrijke stap is voor de vereniging. De leden zijn van compleet nieuwe kleding voorzien en daarom hoeven zij zelf niet meer te investeren in de aanschaf van clubkleding. De vereniging heeft op haar beurt baat bij een uniforme uitstraling, zodat alle leden gelijke kansen hebben op een mooie voetbaltoekomst.

Door de bijdragen van sponsoren Loohuis Installatietechnieken B.V., Verkeersschool Hazelhekke, Duim Financieel Advies, Nijland Cycling B.V., Autobedrijf Valster-Hagen, Aloys Elders Constructiebedrijf, Hutten Traditional Beef, Wichink Installatiebedrijf, Tankstation Wichink en H-Ato Logistiek is SV Heeten in staat geweest om de kosten laag te houden voor haar leden.

De club benadrukt dat het zonder deze sponsoren vrijwel onmogelijk was om de leasekleding te continueren. Kledingleverancier Intersport Schutte Raalte en het kledingmerk Jako zijn ook essentiële partijen geweest in de continuering. SV Heeten streeft naar een mooie periode van vier succesvolle seizoenen voor al haar leden, waarbij sport, spel en sportiviteit de belangrijkste factoren zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.