strijd om derby eindigt in voordeel sdol

Na amper vijf minuten voetballen kwam de bal bij Mark Alferink terecht die de stand op 1-0 bracht. Trainer Hendri Zwinselman:”Wij hebben naar mogelijkheden goed gepresteerd. De eerste helft waren wij de bovenliggende partij, maar vergaten de 2-0 en 3-0 te maken.”

Aanvoerder Randy Bloeme van Mariënheem kijkt met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd: “Vlak voor het moment van scoren liep ik naast de scheids die de fluit al in zijn mond had om te fluiten voor hands van SDOL. Toch besloot hij om door te laten spelen waardoor de tegenstander kon scoren.” Bloeme geeft aan het eens te zijn met de analyse van SDOL trainer Zwinselman:”In de eerste helft kon SDOL veel counteren. Wij konden af en toe druk zetten door middel van balbezit.”

Na rust probeerde trainer Sander Brinkman met een tactische omzetting het tij te keren voor Mariënheem. Door de fysiek sterkere laatste man Maikel Lorkeers naar voren te schuiven wilden ze meer pressie kunnen uitoefenen op het doel van SDOL keeper Kelvin Nijmeijer. Helaas voor de uitploeg viel Lorkeers al na vijf minuten geblesseerd uit.

Beide teams staan, gezien de afgelopen vijf seizoenen, nu op een gelijk aantal overwinningen. De overwinning van vandaag is volgens Zwinselman te danken aan het harde werken van zijn team. Zwinselman: “Mijn complimenten aan het team voor het harde werken en de verdiende drie punten.”

Volgende week staat voor SDOL de uitwedstrijd tegen koploper S.V. Raalte op het programma. Mariënheem zal thuis Sportlust Vroomshoop ontvangen en op jacht gaan naar de eerste punten van het seizoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.