street one raalte your love your style

Love your denim! Denim van Street One staat voor hip, ongedwongen en altijd de favoriete looks die nauwelijks moeite kosten. Authentieke wassingen, opvallende naden, kleine destroyed-effecten en hoogwaardige coatings geven je jeans een bijzondere finish. De nieuwe denims van Street One Raalte schitteren in rockachtige grijstinten, diep donkerblauw of fel indigo. Natuurlijk staat de perfecte pasvorm bij elke stijl centraal.

Absolute favorieten op onze denims zijn de heerlijke blouses, hoogwaardige, fluffy gebreide vesten en ontspannen shirts. Mooie lange blouses worden onder korte blazers, biker-jasjes en cropped pull-overs gedragen.

Bij de korte, klassieke rokken zorgen lange, fluffy vesten voor een fraai accent in het silhouet dat ondersteund wordt door de mix van materialen. Zacht chiffon, wol, leerelementen en nieuwe breipatronen zorgen voor een spannende en zeer hoogwaardige stylingmix. Enjoy your style. Kom langs bij Street One Raalte en have fun!

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.