springclinic door niemand minder dan jeroen dubbeldam

Jeroen Dubbeldam is gevraagd om een springclinic te geven tijdens het internationaal concours CSI Salland. De olympisch wereld en Europees kampioen doet op zaterdagavond 3 oktober om 19:00 uur zijn succesvolle trainingsmethode uit de doeken in Manege Bartels in Mariënheem. Toegang is zoals altijd gratis. 

Na de clinic waarin CSI Salland ambassadeurs Dominique Roelofsen en Hendrik-Jan Schuttert meerijden, zal Jeroen aan de start te zien zijn in de Medium Tour Finale op 1.40m niveau. Hij krijgt wel concurrentie. Topruiters als Gerco Schröder, Marc Houtzager en Denis Lynch staan ook ingeschreven. Het hoofdnummer is op zondagmiddag 4 oktober, want dan barst de strijd los om de 1.45m Roelofsen Horse Trucks Grote Prijs van Salland. Wie wil meedoen kan zich aanmelden. Er zijn nog enkele startersplekken vrij.

CSI Salland viert dit jaar haar vierde editie en gaat op donderdag 1 oktober van start met de eerste internationale springrubrieken. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn er finales op L en M niveau voor de landelijke ruiters om de Roelofsen Raalte Salland Cup. De dagen worden afgesloten met feestavonden. Op zaterdag is er een speciale kindermiddag. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.csisalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.