spectaculaire outlet verkoop bij seine wonen

Nadat vorig jaar de textiel afdeling bij Seine Wonen omgebouwd is naar ‘het Atelier’en afgelopen voorjaar de nieuwe lifestyle afdeling ‘Cosy Villa’met veel succes is gelanceerd, is nu de moderne afdeling van de woonwinkel in Heino aan de beurt.

We maken plaats voor ons nieuwe concept, namelijk ‘Sofa kultur’. Kom daarom op 17, 18 of 19 september naar Seine en profiteer van grandioze kortingen op showmodellen in onze Outlet. Je vindt hier kasten tafels banken fauteuils maar ook bedden matrassen en accessoires. Alles met kortingen waar je U tegen zegt. Er is ook een ruime keuze in relaxfauteuils voor nu wel hele kleine prijzen. Naast de aantrekkelijke prijzen is een ander groot voordeel dat je de meubelen uit de Outlet gelijk kunt meenemen. Dus vandaag een mooie bank kopen is avonds al lekker zitten. Kom kijken zitten of liggen bij de Outlet verkoop op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 september.

Sofa kultur

Het nieuwe concept ‘Sofa kultur’ staat voor betaalbaar moderne design meubelen. Naast banken en fauteuils biedt ‘Sofa kultur’ ook prachtige moderne eettafels met heel veel mogelijk heden qua maat en materiaalgebruik. Wil je een tafel met een robuust eiken blad en een prachtige strakke RVS poot? Ga je voor stijlvol noten of misschien wel praktisch formica? Bijpassend bij de mooie strakke eettafels biedt ‘Sofa Kultur’ ook een prachtige serie eetkamerstoelen welke zich onderscheiden door het sublieme zit comfort. Om het geheel compleet te maken heeft Seine binnen ‘Sofa kultur’ ook wandmeubelen met een mooie strakke belijning. Kies voor hoogglans wit of juist voor een lekker gek kleurtje.

Kom snel kijken bij Seino Wonen Heino aan de Molenweg 2 in Heino.

Meer foto's