showkok geeft startschot voor in de smaak

Met een grappige kookshow met een muzikaal tintje is In de Smaak in Raalte geopend. Drie dagen lang kun je op de Grote Markt en op de Plas genieten van een proeverij. Tegelijkertijd vindt in het centrum van Raalte ook Streetlive en het Bierfestival plaats.

“Als kersverse organisatie kom je tot verschillende ontdekkingen en denk je soms ‘waar zijn we in vredesnaam aan begonnen’”, begon voorzitter Peter Walter zijn verhaal. “Maar het levert ook hele aardige dingen op, zoals enthousiasme, waardering en medewerking. Ik wil de gemeente, die In de Smaak ruim de mogelijkheid bood, en natuurlijk de sponsoren bedanken.

Na het openingspraatje van Walter werd de opening op humoristische wijze verricht door kok en tevens acteur Iwan Dam. Dat deed hij niet alleen, want bij zijn show ‘Burning Raspberries’ kreeg hij hulp van het publiek en van burgemeester Martijn Dadema.

Na de openingsact kregen de genodigden een rondleiding langs de verschillende deelnemende horecagelegenheden. De proeverij wordt verzorgd door Brasserie Zwakenberg, Joop van den Enk, Nostalgie Roalte, De Boerschop/ Schoenmaker, Bagatelle, Grand cafe Neuf, Borrelzz, Bakkies Burgers (de Leeren Lampe), Ufuk, Plein 7, Naplace, Jan Steen en De Zwaan.

Meer informatie vind je op staging2.indesmaakraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.