schilderworkshops voor jeugd in raalte

Beroepskunstenares Sybilla Tonissen gaat schilderworkshops in Raalte aanbieden aan kinderen van acht tot en met twaalf jaar en voor de jeugd van twaalf tot en met vijftien jaar. Inmiddels heeft Sybilla samen met Cult Raalte een atelier in het centrum van Raalte.

De workshops zullen worden gegeven in een winkelpand in het centrum van Raalte aan de Brugstraat 2. Het betreft vijf lessen waarbij kinderen en jongeren in kleine groepen leren schilderen op een creatieve manier. Tal van schildermaterialen en –technieken komen aan bod om zo de fantasie te prikkelen.

Alle opdrachten vallen allemaal onder een thema en variëren van modeltekenen, het maken van landschappen met materialen, ofwel mixed media, tot het ontwerpen van een 3D-object. Kleur, lijnen, vlakverdeling en compositie staan centraal.

De eerstvolgende cursus start op woensdagavond 16 september aanstaande voor kinderen en op donderdagavond 17 september voor de jongeren. De workshops vinden wekelijks op dezelfde avonden plaats van 18:00 tot 20:00 uur. Vijf workshops inclusief materialen, limonade en wat lekkers kost 60 euro. Aanmelden kan via s.tonissen@home.nl of 0572-361256 of 06-49022988.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.