Home / archiefcentraal / samen 100 jaar collecteren voor kwf raalte

samen 100 jaar collecteren voor kwf raalte

Tijdens een bijeenkomst in Laurel’s in Raalte zijn afgelopen week vier collectanten in het zonnetje gezet. Dhr. H. Boxem, Mevr. R. Witte, mevr. H. Vrieling, en Dhr. J.Wanders collecteren al 25 jaar voor KWF kankerbestrijding. Bij de huldiging waren de organisatoren en de wijkhoofden van de collecte in Raalte aanwezig. De voorzitster Diny Siero sprak lovende woorden voor het langdurige collecteren samen 100 jaar. Namens KWF kankerbestrijding kregen zij het krabspeldje en bloemen aangeboden voor al die jaren.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.