salland centraal weer mediapartner scc

De hardlopers in de regio kunnen weer aan de bak. Op maandag 14 september is de inschrijving geopend voor het veertiende Sallands Crosscircuit. Op dit moment legt het bestuur de laatste hand aan de voorbereiding om op 8 november van start te kunnen gaan met een nieuwe reeks aan crosslopen. Het succes van de vorige edities, waarbij duizenden trimmers en wedstrijdlopers wekenlang ‘in de flow’ zaten, zal de komende winter ongetwijfeld een dito vervolg krijgen. Het Sallands Cross Circuit start op 8 november in Haarle en vindt op 17 januari in de Echte Bakker Jorink Crossloop de finale. Dezelfde elf Sallandse crosslopen; eenzelfde formule en opnieuw de kenmerkende loopsferen, tien weekenden lang. Wel is de volgorde op de loopkalender veranderd, waardoor de Schalmloop in Mariënheem dit keer eens niet de slotloop is; een weekend ook waarin Heino en Broekland aan elkaar gelinkt zijn.

Cross League Oost

De meest in het oog springende verandering is de Cross League Oost. Een nieuwe competitie voor regionale topatleten op de 10 km, waarbij het eindklassement ontstaat vanuit 5 gelabelde crosslopen. Omdat de regionale uitstraling zich prominent verbreedt, worden in dit verband de grenzen van het bestaande Sallandse crosscircuit overschreden. In het eerste jaar door de aanvulling met de Bunkercross van AV Daventria en de Nijverdalse Bergcross van AV Atletics. Op deze manier zijn vijf bestaande lopen gekoppeld tot een geheel nieuwe competitie voor de upperclass van de oostelijke wedstrijdatleten.

Mediapartner

Trots is Salland Centraal dan ook dit jaar weer de mediapartner te kunnen zijn van het Sallands Cross Circuit en van de Cross League Oost. We werken graag mee aan de doorgroei van een dusdanig populair evenement in het Sallandse, waarbij bovendien een gezonde sportbeleving onder ieders handbereik komt. Salland Centraal wil hieraan een steentje bijdragen als mediapartner. Salland in beweging, dat verdient onze schouder, dat verdient een groot bereik. Dat hierbij de grenzen van ons verschijningsgebied overschreden wordt, geeft ook ons als medium nieuwe mogelijkheden.

Mediapartner zijn houdt voor ons in dat we al onze platforms weer gaan inzetten. Dat betekent aandacht in de krant, op onze site, op Facebook, Twitter. En we gaan ook proberen instagram onderdeel te laten zijn. Belangrijk karakter van onze werkwijze zal ook dit keer zijn: doe mee, loop mee, maak elkaar enthousiast! Als de eerste crossloop nadert, zullen we oproepen eigen teksten, foto’s en video’s via ons te delen met de rest van Salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.