Home / archiefcentraal / rtv raalte hard op weg naar comeback

rtv raalte hard op weg naar comeback

Zo is het de nieuwe technici gelukt het bereik van de radiozender (FM- frequentie 105,1) dusdanig te vergroten, dat alle dorpen in de gemeente Raalte bestreken worden en de geluidskwaliteit geoptimaliseerd is.

Het actualiteiten- radioprogramma Raalte Deze Week is sinds vorige week weer iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur in de lucht. Binnenkort krijgt de rubriek wel een andere naam, namelijk Salland Deze Week. Zaterdag komen in de uitzending onder andere de Salland Natuurfair in Heeten, het logeerhuis- debacle in Raalte, stand van zaken SallandGlas, Sincero koor Heino en de problemen rondom Huurdersvereniging Salland aan bod.

RTV Raalte stopte begin april met uitzenden. Een tekort aan vrijwilligers lag aan dat besluit ten grondslag. Vervolgens werd de handschoen iets later toch weer opgepakt en werden de uitzendingen hervat.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.