rooie neger giet loss in heino

DJ de Rooie Neger komt naar het jaarlijkse ‘t Giet Loss in Heino. Hij is bekend van onder meer Eurosonic Noorderslag, Dicky Woodstock, Dauwpop en de Zwarte Cross. Kortom, garantie voor een fanatische avond.

Slechts twee voorwaarden die DJ de Rooie Neger stelt: dansbare en populaire plaatjes. De avond wordt gevuld met talloze meezingers, maar verwacht zeker geen zoetsappige avond. De wensen van het publiek staat centraal. Greased Lightning? 2Unlimited? Komt voor elkaar.

De poort aan de Verversweg in Heino opent zijn deuren op zaterdag 12 september om 21:00 uur. De entree bedraagt slechts 5 euro. Het belooft de vroegste en langste afterparty van het jaar te worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.