rondrennende winnaars in jumbo domineeskamp

Tim en Tisse Groot Zwaaftink, Wilma Tuten, Leo Lamers en Renske Turksma mochten maandag een minuut lang gratis winkelen bij Jumbo Domineeskamp in Raalte. De gelukkige shoppers wonnen de bijzondere prijs met hun inzending rondom het laatste optreden van Normaal op Stöppelhaene en met een speciale actie van SNS Bank. De actie werd mogelijk gemaakt door Jumbo Domineeskamp, SNS Bank Raalte en Salland Centraal Media.

Inzendingen

Tim en Tisse wonnen de prijs met een ingezonden filmpje, waar zij beide op gitaar Normaal vertolken. Wilma en Leo wonnen naar aanleiding van een zelfgemaakt gedicht. Renske Turkers sloot zich later aan bij de winnaars. Zij heeft de leeftijd van alle acht werknemers van SNS Bank Raalte bij elkaar geraden en mocht ook een minuut lang gratis winkelen. Gerard Zomer, financieel adviseur bij SNS Bank, en zijn vrouw waren ook aanwezig in de Jumbo om de winnaars aan te moedigen.

Tactiek  

Om twee uur was iedereen verzameld bij de SNS Bank en liep de hele groep richting de Jumbo. Wilma liet bij voorbaat weten niet echt te weten wat ze moest zoeken. “Het enige wat ik me kan bedenken, is dat ik sowieso een taart moet hebben. Morgen (dinsdag, red.) word ik veertig namelijk.” Voor Tim en Tisse is het allemaal wat makkelijker. “Snoep, nog meer snoep, cola en een Mona-toetje”, lieten beide jongens luidkeels weten. “We moeten ook trakteren op school, anders mochten we hier nu niet zijn.”

Anges Willems nam de plaats in van Leo Lamers. “Hij moest jammer genoeg werken, dus nu moet ik door de winkel. Ik vind het best eng. Ik hoef geen drank, ik ga voor de zeepjes bij de cosmetica-afdeling denk ik maar.” Renske moest eigenlijk een wiskundeproefwerk maken, maar regelde dat ze toch even in de Jumbo mocht rondrennen. “Ik ga heel veel chocolade pakken. En oh, ik moet trouwens ook een beetje wasmiddel en dat soort dingen pakken, voor mama.”

Eenmaal in de Jumbo staat iedereen vol spanning te wachten. Tim en Tisse zitten vol adrenaline samen nog één keer hun tactiek door de nemen. Filiaalmanager Eric Boer legde de winnaars de regels nog even uit. “Het liefst van elk product één pakken, anders zijn alle vakken zo leeg. Verder, ga lekker je gang! Vanavond wordt er toch weer gespiegeld.” Natuurlijk werd de tijd streng bijgehouden door Gerard Zomer.

Van start 

Agnes Willems mocht het spits afbijten. Met haar nog lege winkelkar stond ze voor het gangpad met de cosmetica-artikelen te wachten op het aftellen van Gerard Zomer. “Drie, twee, één, ja”, riep hij. Agnes scheurde het gangpad in en stopte haar hele kar vol met shampoos, haarlak, gel en natuurlijk veel zeepjes.

Tim en Tisse, nog steeds laaiend enthousiast, mochten na Agnes. Beide stonden ze achter de kar naast een stelling met pepernoten, rechtstreeks voor het gangpad met nog veel meer snoep. Gillend renden de jongens de winkel door en eindigden, zoals voorspeld, met een volle kar snoep en een heleboel Mona-toetjes. 

Renske ging daarna van start. Zij begon bij de chocolade en eindigde bij de tijdschriften. Uiteraard is ze de Ariel niet vergeten te grijpen voor haar moeder. Na Renske mocht de bijna jarige Wilma als laatste één minuut door de winkel struinen, op zoek naar taart. Op weg naar de bakkerij gooide ze wat spulletjes in de kar en ze sloot af met taarten en een bos bloemen.

Gerard Zomer en Eric Boer stonden alvast de ‘afrekenende’ winnaars op te wachten. De bedrijfsleider van Jumbo Domineeskamp had nog wel een extra cadeautje voor de deelnemers. De meest opvallende en vooral ook toepasselijke waren een doos Merci voor Renske en twee megalollies voor Tim en Tisse. “Wow, die zijn echt vet groot”, riep Tisse bij het zien van de enorme lolly. Renske had nog een goede tip voor komende ‘één-minuut-winkelaars’: “Kijk voor de tijd een keer goed rond in de supermarkt, zodat je weet waar je heen wilt.” 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.