ron jans opent nieuwe orangerie golftuin zwolle

PEC Zwolle-trainer Ron Jans opent op donderdag 1 oktober 2015 de nieuwe Orangerie van Golftuin Zwolle aan de Herkulosche Esch in Zwolle. Na de opening is er open huis van 19.00 tot 21.00 uur.

De nieuwe Orangerie is een aanvulling op de onlangs geopende Golftuin Zwolle, maar is voor iedereen toegankelijk. De initiatiefnemers, Goos en Thea Middag, benadrukken de laagdrempeligheid van zowel de Orangerie als de Golftuin: “We willen golf bereikbaar én betaalbaar maken voor iedereen. De Orangerie is een extra faciliteit, die bovendien veel gezelligheid biedt. Ook passerende wandelaars en fietsers zijn welkom voor een kop koffie of lunch.”

De bouw voor de Orangerie startte een half jaar geleden. De accommodatie biedt ruimte voor tachtig personen en wordt gebruikt voor feesten, vergaderingen, trainingen en events. Meer informatie: staging2.golftuinzwolle.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.