Home / archiefcentraal / rohda raalte klaar voor serieuze krachtmeting

rohda raalte klaar voor serieuze krachtmeting

Met het oog op de ranglijst staat Rohda Raalte er stukken beter voor dan de ploeg uit Meppel. Een mistekenend beeld, aangezien de aanstaande tegenstander normaliter een vaste bezetter is in de top van de hoofdklasse. “MSC speelt eigenlijk standaard in de nacompetitie. Ze hebben een sterke ploeg met veel voetballend vermogen. Ze zijn slecht aan het seizoen begonnen, maar ze hebben genoeg kwaliteit om in de top mee te draaien. Toch gaan we zorgen dat ze na vier wedstrijden nog steeds op nul punten staan”, aldus hoofdtrainer Martin Drent.

Hoewel het team van Martin Drent nog steeds ongeslagen is, voelde het gelijke spel van vorige week als een nederlaag. “We speelden in de eerste helft buitengewoon goed. Als een toemstig kampioen, dat meen ik echt. We maakten de juiste keuzes en voelde elkaar fantastisch aan. Uiteindelijk geef je het dan nog uit handen, maar we moeten ook kijken naar de positieve punten uit die wedstrijd.”

Niet alleen uit de vorige wedstrijd kan Martin Drent positieve punten halen. In de seizoensstart heeft Rohda Raalte met sprankelend voetbal laten zien een serieuze titelkandidaat te zijn. “Vorig seizoen waren we na drie wedstrijden ook ongeslagen. Het voelde toen meer alsof ik de poppetjes alleen maar op de goede plek heb moeten zetten. Dit jaar zijn we het vanaf de basis aan het opbouwen. Dat is niet erg, daar nemen we de gewoon de tijd voor.”

 

 

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.