raalte wint ook van sdol 4 2

Plagman vond dat zijn ploeg goed aan de wedstrijd begon. “Nick van Tolij scoort twee keer met het hoofd na twee goede aanvallen. Beide keren kwam SDOL terug door persoonlijke fouten bij het verdedigen van hoekschoppen. Verder blijven we goed voetballen en komen we verdiend op 3-2. Dan probeer je de jongens te motiveren en nog vaker te scoren. Daarna werd het 4-2 en dat was ook wel terecht denk ik”. Het doel van Raalte is om lang mee te strijden om het kampioenschap, maar de focus ligt op het behalen van de periodetitel. “En als we zo blijven spelen dan moet dat kunnen”.

Een SDOL-vrijwilliger vertelde dat hij de uitslag ook terecht vond. “Raalte was wel duidelijk beter, maar wij waren ook niet slecht. De eerste goal was een goede hoekschop die Mark Alferink knap inkopt. En de tweede goal van Daan Hobert was ook een goede standaardsituatie”.

Volgende week speelt Raalte uit tegen Langeveen, terwijl SDOL het thuis opneemt tegen Sportlust Vroomshoop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.