raalte vraagt aandacht voor n35 met cadeau

“Wij willen Kruispunt Bos in beweging krijgen! Raalte Mobiel!” Die boodschap gaf het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte dinsdagmiddag aan de leden van Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel.

De gezamenlijke aanpak van de N35, met name kruispunt Bos, was één van de belangrijke agendapunten in het overleg. Verantwoordelijk wethouder Wout Wagenmans overhandigde samen met burgemeester Martijn Dadema een symbolisch cadeautje met deze belangrijke boodschap aan de Commissaris van de Koning, mevrouw Bijleveld.

De komende maanden gaat de gemeente Raalte verder met het op de agenda houden van de aanpak van de N35.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.