raad lijkt door te willen met plan horizon

De gemeenteraad van Raalte lijkt door te willen zetten met het plan van veertig woningen op de oude locatie van de Horizon, het zogenaamde Burgemeesterskwartier. Maandagavond werd het plan besproken tijdens de raadspleinsessie. Het plan bestaat uit veertig woningen, waarvan twee complexen van elf huurappartementen, vijftien huur- en vijf koopwoningen en acht vrije kavels. Daarmee is het college al deels tegemoet gekomen aan wensen van de buurt.

Een comité van omwonenden, vertegenwoordigd door Irene Nieuwendijk, deed nog een beroep op de Raad door met een plan te komen. Dat plan bestaat uit vijf woningen minder om een groenere wijk te creëren en meer eenheid. De rijtjeswoningen verdwijnen deels in dat plan en maken plaats voor iets grotere huizen. Het ingediende plan kon de raadsleden niet overtuigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.