programma muziekestefette lijkt definitief

Het programma van de vijfde Open Muziekestafette Heino is bekend. Maar liefst 65 optredens zullen vrijdag en zaterdag plaatsvinden in de Dorpskerk. De afgelopen weken hebben er nog wat wijzigen plaatsgevonden. Het programma lijkt nu definitief.

De start

De start van de Muziekestafette is op vrijdagmiddag om 14:00 uur met het Salonorkest Happy Days uit Zutphen. Voorafgaand aan dit culturele evenement presenteert de bekende troubadour Leon Lutterman de Open Muziekestafette rond 13:30 uur voor de kerk. Rond 14:00 uur brengt hij zijn eigen gemaakte Open Muziekestafette-lied ten hore. 

Er is veel ruimte voor de jeugd. Er zijn optredens van het opleidingsorkest van Excelsior uit Dalfsen, het Jeugdorkest van de Broerband uit Beerzeveld en natuurlijk het Jeugdenensemble van de muziekver. “Helaas hebben we diverse aanvragen niet kunnen honoreren”, aldus het Stichtingsbestuur, bestaande uit Gerard Lammers, Flip Jonkman en Guus van Wifferen.

Mogelijk gemaakt

De bestuurders vinden het na vijf jaar wel genoeg en zijn op zoek naar vervangers die dit evenement wille voortzetten. Financieel wordt de Muziekestafette mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuur Fonds, Het Kerkhuus Heino, voormalig kringloopbedrijf Heino, de Stichting R. Roelofs-Dijkslag en 1 & al reclame Raalte.

Voor nadere informatie kun je terecht bij Flip Jonkman die telefonisch bereikbaar is via 0572-392494 of op onze website: http://muziekestafette.vanwifferen.com. Het hele programma is te vinden op http://muziekestafette.vanwifferen.com/?file=kop22.php.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.