profiteer nu van de herfst en winterschilder

De dagen worden weer korter. De herfst doet z’n intrede en de winter komt eraan! In de donkerste maanden van het jaar verlang je binnenshuis naar meer kleur en warmte. Stijlvol wonen is vooral een kwestie van smaak. Zorgeloos genieten van je woning is kiezen voor de juiste vakman, die nu wel zeer aantrekkelijk geprijsd is. “Wie nu Koolhof BV inhuurt, profiteert van een korting van vijftig euro per schilder, per dag. Daarnaast geven wij bij iedere binnenklus van minimaal vijf dagen een Samsungtablet of een GoPro cadeau”, vertelt eigenaar Charl Koolhof.

De winterschilderperiode loopt dit seizoen bij Koolhof BV vanaf 1 november 2015 t/m 31 maart 2016. De ideale periode voor het realiseren van een opvallend mooi gekleurde wand of warme kleurnuances in de slaapkamer. “Koolhof BV denkt graag met u mee. Wij kijken samen met u naar de ruimte. Hoe wilt u deze gaan gebruiken? Welke sfeer streeft u na? Welke plekken of onderdelen wilt u onder de aandacht brengen? Welke kleuren komen het best tot z’n recht? Zo komen we samen tot een doordacht plan waar iedereen nog jaren plezier van heeft. Onze doorgewinterde schilders verstaan hun vak als geen ander en laten u genieten in uw woning.”

“Zo ziet u hoe donkere, felle en warme kleuren op je af komen. Maar ook hoe je ruimtes kunt verbinden door kleur toe te passen. Optisch is een ruimte hoger te maken door het toepassen van een licht plafond en lager door deze donker te maken.”

Uniek in deze regio is de Herfstschilder. Koolhof BV introduceerde de Herfstschilder drie jaar geleden voor het eerst. “Het werd meteen een succes. Speciaal voor mensen die voor de winter hun woning nog strak in de lak willen hebben. De Herfstschilder kent dezelfde condities als de Winterschilder.

Bel gerust voor informatie of een afspraak. Koolhof BV komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maat. Koolhof BV Schilderwerken en Totaalafbouw is gevestigd aan de Klipperweg 6 in Raalte, telefoon 0572 – 35 48 71. Meer informatie is ook te vinden op staging2.koolhofbv.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.