proef wijnen bij proefwijn wijhe

Proefwijn Wijnimport Wijhe is een groeiende onderneming die jaarlijks een groot deel van haar wijnproducenten bezoekt om de beleving achter de druiven te ontdekken. Verschillende wijnen worden op proeverijen bij Proefwijn gepresenteerd. De eigenaren, Netty en Sijtse, zijn inmiddels acht jaar onderweg. Proeven, genieten en laten genieten van de vele wijnsoorten is de bedrijfsfilosofie van Proefwijn.

Een fles wijn is snel vergeven; even langs de buurtsupermarkt en klaar is het cadeau. “Simpel, maar niet persoonlijk”, vindt importeur Proefwijn die van deze gedachtegang af wil. Ze vinden dat je moet weten wat je schenkt. “Het is toch veel leuker om na een feestavond de vraag te krijgen waar die lekkere wijn nou eigenlijk vandaan kwam?” Het is in deze tijd niet meer nodig om druiven onder te dompelen in welke oplossing ook. ‘Biologisch en anders niet’ is het motto.

Bij Proefwijn worden vaak thema-avonden gehouden waar diverse wijnen worden gepresenteerd. De eerstkomende avond is een Franse avond. ‘Rood voor Rood’, ‘Het Kerstdiner’ en ‘De Jachtpartij’ zijn ook gezellige voorkomende avonden. “Wijnen proeven bij een goed gerecht; beter kan je wijn niet proeven.” In een ongedwongen sfeer geniet je van wijnen die je zelf lekker vinden. Wijn moet ook leuk verpakt worden; dat is Netty’s specialiteit. Sijtse maakt interieur speciaal voor wijnen, zoals wijnkasten.

Proefwijn heeft ook een webshop voor wijnbestellingen. Vandaag besteld, morgen thuis, mits het op voorraad is. Achter de schermen wordt er volop gewerkt om de site nog beter te maken en aan te vullen om op deze manier de keuzes nog makkelijker te maken. Er kan eenvoudig ingeschreven worden voor de Proefwijn-nieuwsbrief. Proefwijn biedt ook cursussen aan; begin 2016 is de eerstvolgende cursus.

Wanneer er per klant meer dan 24 flessen per jaar worden besteld, kan deze aanschuiven bij de ‘Proefkonijnen’. Dit zijn de vrienden van Proefwijn en bepalen mede of de wijn een succes gaat worden. Proef en geef je mening om wijnen in het productbestand vast te stellen. Voor meer informatie over wijnen, wijnpakketten en proeverijen kan altijd gemaild worden naar info@proefwijn.nl of neem een kijkje op staging2.proefwijn.nl “Weet wat je schenkt, kom bij ons proeven.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.