Home / archiefcentraal / proef de sferen van vrede harmonie en schoonheid

proef de sferen van vrede harmonie en schoonheid

Op zondag 11 oktober treedt kamerkoor Collegium Musicum Salland op in de Nicolaaskerk in Wijhe. Met het programma ‘sferen van vrede, harmonie en schooheid’, brengen koor en dirigent Henk Ophoff enkele parels uit de klassieke koorcultuur ten gehore ter voorbereiding op hun Elzasreis. Organist Christian Drost werkt mee aan dit concert.

Binnenkort gaat het koor op reis naar de Elzas om daar dit concert ten gehore te brengen. In voorbereiding daarop zingt Collegium Musicum Salland in Wijhe dit concert. Het thema van dit concert is gebaseerd op het jaarthema in de Elzas: vrede.

Het afwisselende programma bestaat uit muziek van componisten uit de 16e tot en met de 21e eeuw. Je kunt werken horen van onder andere Purcell, Elgar, Part en Gjeilo. De koordelen worden afgewisseld met bijpassende orgelmuziek, die wordt gespeeld door Christian Drost. Het volledige programma is na te lezen op www.kamerkoorsalland.nl. Op 10 oktober is dit programma ook te horen in de Grote Kerk in Dalfsen.

Toegangskaarten voor dit concert kosten in de voorverkoop €10,00 en zijn te reserveren via www.kamerkoorsalland.nl. Aan de kerk kosten de kaarten €12,50. Voor jongeren tot en met 18 jaar is de toegang gratis.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.