prijs voor anja deunk na inschrijfactie sw4d

Tijdens de inschrijfactie van de Sallandse Wandelvierdaagse tijdens de Boerendag van Stöppelhaene heeft Anja Deunk uit Raalte wandelschoenen gewonnen. Anja ontving een paar gloednieuwe schoenen uit handen van Sabine Velderman van Elferink Schoenen. Bestuurslid Ans Gerritsen was aanwezig om de SW4D-wandelaar te verrassen met een mooi boeket bloemen.

“De inschrijfactie was een overweldigend succes”, aldus Gerritsen. De actie wordt herhaald tijdens de Ponymarkt in Heeten met ook daar weer een passende prijs. Vrijdag 25 september is iedereen weer welkom bij de stand van SW4D. De daaropvolgende Sallandse Wandelvierdaagse wordt in de Herfstvakantie gehouden van 20 oktober tot en met 23 oktober.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.