portugeesjes bij olster erfgoed op jaarmarkt

Ook zijn de nodige boeken en tijdschriften over de historie van Olst en omstreken te koop, evenals de dvd “Olst in 1964”. U kunt de kraam van het Erfgoed vinden in de Aaldert Geertsstraat tegenover de Olsterhof.

Nieuw dit jaar: de verkoop van Portugeesjes van Bakker Bijsterbosch. Na het grote succes van de verkoop tijdens de open dag in april jl is besloten iedereen nogmaals de kans te bieden van deze heerlijke koeken te genieten. Patisserie Hovius in Zuidlaren bakt de Portugeesjes, voor het Erfgoed, volgens het originele recept van Han Bijsterbosch.

Één pak kost €5,= , hierin zitten zes Portugeesjes. Een gedeelte van het bedrag komt ten goede aan ’t Olster Erfgoed. Men kan bestellen via: jbiljardt@hetnet.nl of telefonisch : 0570-563197 (Jolande Biljardt).

Bestellen kan tot en met maandag 14 september. Natuurlijk worden er ook Portugeesjes op de Jaarmarkt op 19 september verkocht, maar op is op! U kunt uw bestelde Portugeesjes ophalen en afrekenen op zaterdag 19 september bij de kraam van het Olster Erfgoed op de jaarmarkt in Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.