pieter derks en muziekcafe met flows on

Pieter Derks geeft zaterdag 26 september een reprise van zijn voorstelling ‘Zo Goed als Nieuw’ in het Hoftheater in Raalte. Op zondagmiddag 27 september kan er onder genot van een drankje geluisterd worden naar het muzikale optreden van Flows On. Dit optreden vind plaats in de Maanfoyer en is het eerste muziekcafé van dit theaterseizoen.

Pieter Derks – Zo Goed als Nieuw (reprise)
In de voorstelling ‘Zo Goed als Nieuw’ probeert Pieter de wereld opnieuw te bekijken. Dit doet hij in dezelfde stijl als tijdens zijn optredens in de Wereld Draait Door; vriendelijk van toon, maar vol scherpe grappen en confronterende vragen. Hij heeft altijd fris commentaar op het laatste nieuws van de dag, maar speelt daarnaast ook mooie liedjes en vertelt fantasierijke verhalen.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 26 september om 20.15 uur in het HOFtheater. Voor deze voorstelling is een wachtlijst.

Muziekcafé: Flows On – ‘Come away with me’
Flows On, bestaande uit Bas Bosman en Monique Jansen, brengt een heerlijk zondagmiddagconcert in de foyer van het HOFtheater. Dit muzikale duo heeft haar roots in Raalte liggen. Voor het HOFtheater dan ook een mooie reden om dit duo uit te nodigen voor het muziekcafé. Het sprankelende stemgeluid van Monique blijkt een verrassend goede combinatie met het gevarieerde pianospel van Bas.
In een reis door het repertoire van hun muzikale helden steekt Flows On hits van vroeger en nu in een verfrissend jasje. Van jazzy uitvoeringen van bestaande popsongs tot adembenemende ballads en eigen composities. Bovendien brengen ze voor het eerst eigen geschreven nummers ter gehore!
Deze voorstelling vindt plaats op zondag 27 september om 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 10,00.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.