pec wint van ado den haag met 2 1

Ondanks een veldoverwicht wist PEC in de eerste helft niet tot scoren te komen. Bij ADO bleven het spel van de Zwollenaren rustaaaag aanzien en toen ze een kans kregen was dat wel gelijk raak. Havenaar schoot van 17 meter binnen.

Maar toch moesten de mannen van Henk Fraser na 90 minuten zonder een punt de bus terug naar Den Haag in. In de tweede helft deed PEC er namelijke en schepje bovenop en dat leidde tot de 2-1. Becker en Veldwijk scoorden voor Zwolle.

PEC staat nu tweede met 14 uit 6. Boven de Zwollenaren geen Ajax, Feijenoord of PSV, maar Heracles, dat vanavond PSV versloeg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.