overwetering komt goed weg met kleine nederlaag

In de Derde klasse B heeft Overwetering zondagmiddag met 1-0 verloren van SV Epe. Op Sportpark Wachtelenberg was de thuisploeg een maatje te groot voor de groengelen, die niet mochten klagen dat de nederlaag minimaal bleef.

Ondanks het veldoverwicht van Epe viel het enige doelpunt van de wedstrijd viel na ongeveer een uur spelen. Een lange bal vanuit de Epe-defensie viel over de verdediging van Overwetering heen en kon worden binnen geschoten door Koen Logen. In het restant van de wedstrijd kreeg de thuisploeg genoeg kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar zonder succes.

Trainer Robert Slinkman was niet te spreken over het spel van zijn ploeg. “Dit is heel teleurstellend. Zeven of acht van onze spelers haalden vandaag niet hun niveau. We maakten geen moment aanspraak op een punt en mogen zeker niet klagen met 1-0. Ik had dit niet verwacht, onze voorbereiding was nog wel aardig.”

Volgende week krijgt Overwetering een herkansing. In Olst is ZVV’56 dan de tegenstander.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.