overwetering geeft bal aan schutterskoning in

Sportclub Overwetering was zaterdag als vanouds van de partij op de jaarmarkt in Olst. Het een komen en gaan bij het doelschieten en het raden van de prijs van de winkelwagens. Schutterskoningin bij het handballen werd Maaike ten Broeke met 80 punten. Schutterskoning bij het voetballen werd Arjan Elshof met 60 punten. Zij wonnen allebei een wedstrijdbal.

De waarde van de inhoud van het boodschappenkrat bedroeg 24,71 euro en Leonie Klein Koerkamp zat het dichtst in de buurt en werd de winnares van de boodschappen beschikbaar gesteld door Plus Vermaning. De waarde van de Multimate-artikelen bedroeg 204,90 euro en Gertie Nijland was het meest prijsbewust en won een waardebon van 25 euro, beschikbaar gesteld door Peter en Mariët Tiebot van de Multimate.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.