Home / archiefcentraal / open lessen aquasporten in tijenraan

open lessen aquasporten in tijenraan

In de week van 7 tot en met 11 september houdt zwembad Tijenraan in Raalte open lessen voor bijna alle aquasporten. Een mooie manier om te ontdekken welke aquasport bij jou past. Er zijn allerlei lessen, zoals bijvoorbeeld aquafietsen, aquajoggen, aquamoves en aquabootcamp. Deelname is gratis.

Bovendien is er voor nieuwe deelnemers een leuke aanbieding in de actieweek: bij aankoop van een kaart met tien lessen, geeft Tijenraan twee lessen extra cadeau. Kijk voor meer informatie op de website: www.sportbedrijfraalte.nl/actieweek

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.