olstenaar de cel in na dreigement met luchtbuks

De rechtbank in Zwolle heeft een 30-jarige man uit Olst veroordeeld tot een gevangenisstraf van zestien maanden waarvan een half jaar voorwaardelijk, omdat hij in mei dit jaar zijn schoonouders en de politie na een ruzie bedreigde met een luchtbuks. Dat meldt RTV Oost.

De man had ruzie gehad met zijn vriendin en haar ouders, omdat die wilden dat hij zijn vogels zou verkopen. Met de opbrengst kon hij dan een deel van de schulden betalen die hij had na het oprollen van een hennepkwekerij.

De man wilde zijn zorgvuldig gekweekte vogels niet wegdoen. Bij de ruzie zwaaide de man met een buks en dreigde hij de woning aan de Kortricklaan in Olst op te blazen. De man werd uiteindelijk door een arrestatieteam van de politie aangehouden. De 30-jarige is ook verantwoordelijk voor een serie inbraken en diefstallen in de omgeving van zijn woonplaats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.