normaal bank staat bij normaal

Richard Wigink van Wigink Bos- en boomverzorging Holten en Bert Bourgonje van Salland Centraal Media hebben op 8 september aan het eind van de middag het bekende bankje naar de studio van Normaal gebracht. Bennie Jolink en de andere bandleden konden helaas de bank niet zelf in ontvangst nemen wegens drukte rondom de organisatie van de laatste optredens voor de laatste Veldtocht.

Lesley ten Have, PM bij Normaal, was wel aanwezig bij de overdracht. Lesley belooft foto’s te maken op het moment dat Bennie Jolink en de overige leden van Normaal plaats nemen op de speciale bank. Nu is er slechts één resterende vraag: Komt er nog een bank in het dorp ter herinnering aan het geweldige allerlaatste optreden van Normaal in Raalte? Wordt vervolgd!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.