nieuwe site sallandcentraal nl

Salland Centraal heeft haar site vernieuwd. De site ziet er iets anders uit, maar heeft vooral veel nieuwe mogelijkheden. Zo is de site meteen ook als app te gebruiken. En je kunt niet meer anoniem reageren.

De lancering van de nieuwe site ging niet helemaal zonder horten of stoten, er moesten dan ook 10.000den artikelen, foto’s, video’s en andere bijlagen van de ene naar de andere server gelanceerd worden.

De nieuwe site is – zoals dat in jargon heet – responsive. Dat betekent dat hij zich zelf aanpast als je hem opent op tablet of smartphone. Dat maakt onze oude app overbodig, die is dan ook uit de lucht gehaald. Je kunt op je smartphone via ‘instellingen’ heel makkelijk ons logo op je startpagina (op sommige telefoons heet dat ‘bureaublad’) vastmaken, zodat je de site ook nu weer onder duimbereik hebt.

We kregen vaak de vraag het anonieme reageren onder berichten onmogelijk te maken. Dat wordt op de nieuwe site ingevoerd. Je kunt vanaf dan nog steeds heel makkelijk reageren, maar daarvoor moet je je of eerst aanmelden op onze site, of je gebruikt een van je social media-accounts. De mensen die de oude manier van reageren weerhield mee te doen in discussies, nodigen we natuurlijk uit vanaf heden wel mee te doen. We hechten veel waarde aan de mening van het publiek en zien dat als een wezenlijke bijdrage aan artikelen.

Op de nieuwe site kun je voortaan ook Nu.nl volgen, we hebben daar een samenwerking mee. Zij plaatsen Sallands nieuws op een apart katern van hun site, wij mogen hun nieuws publiceren.

Aan de nieuwe site hebben we bedrijven- en verenigingspagina’s toegevoegd. We hebben er al heel veel zelf ingevoerd. Maar staat jouw onderneming of vereniging er nog niet bij, laat het ons dan weten.

Als je zeker wil zijn dat jouw nieuws geplaatst wordt kun je voortaan ook zelf berichten aan de site toevoegen. Wij hoeven ze dan alleen maar meer te accorderen. Bedrijven kunnen een inlog krijgen voor al hun – ook commerciële – informatiebehoefte. Die berichten komen allemaal onder het kopje ‘zakelijk’ te staan. Staat jouw bedrijf er nog niet tussen of wil je een eigen inlog, stuur dan even een mail naar adverteren@jouwregiocentraal.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.