nieuwe duofiets voor bewoners swaenewoerd

De nieuwe duofiets voor Swaenewoerd is donderdag 10 september feestelijk gepresenteerd in het Buurtcentrum. De fiets is gekocht met de opbrengsten van de rommelmarkt die afgelopen voorjaar is gehouden. Vrijwilligers en medewerkers hebben zich daarvoor allen ingezet.

“Dat is toch mooi, door oude rommel te verkopen, er weer iets nieuws van te kopen. Ook dat we het weer terug kunnen geven aan de bewoners, was voor ons een belangrijke doelstelling bij het kopen van de duofiets”, zegt welzijnsmedewerker Ineke Elsman trots.

De populaire duofiets was aan vervanging toe; de technische mankementen waren niet meer te verhelpen. Met de duofiets kunnen bewoners samen met familie, vrienden of vrijwilligers op een veilige manier naar buiten. De fiets beschikt over allerlei extra’s, waaronder een elektrische starthulp voor een duwtje in de rug.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.