net even iets anders bij rethmeier bally

Bij Rethmeier Schoenen ben je aan het goede adres als je net even iets anders zoekt: ‘‘Wij staan voor exclusiviteit, bijzondere materialen en goede pasvormen. We proberen altijd net iets anders in de winkel te hebben dan wat er al is. We zoeken dan ook alle schoenen zelf uit in onder andere Milaan en Düsseldorf’’, vertelt Diana Rethmeier.

‘‘Voor de aankomende collectie hebben we vooral veel korte laarsjes en sneakers in de winkel. Je ziet veel combinaties met printjes. Lange laarzen zijn er ook, maar iets minder. Verder hebben we ook prachtige elegante pumps van Peter Keizer en mooie korte laarsjes van ons nieuwe merk: Lilian. Dit merk heeft mooie materialen en goeie pasvormen. Een ander mooi merk voor vrouwen is Brunella. Dit merk heeft prachtige materialen, mooie prints en wordt selectief verkocht.

Voor heren hebben we mooie schoenen van Floris van Bommel, een Nederlands merk met allure. Dit merk heeft prachtige klassieke schoenen, maar ook schoenen met aparte, hippe materialen en niet te vergeten een mooi sneakerlijn. Hetzelfde geld voor Greve, ook een Nederlands merk, dat al vanaf het begin een topmerk is. Ook de Italiaanse schoenenlijn van Giorgio, met zijn prachtige materialen en goede pasvormen kunt u bij ons zien.

Nieuw in de collectie is het merk Ugg. Hier hebben wij een grote collectie van. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Ben je op zoek naar mooie schoenen waar niet iedereen mee loopt, met een goede pasvorm en mooie materialen? Kom dan eens bij ons binnenlopen en bekijk de nieuwe collectie!’’

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.