natuur fair koppelt beleving aan inhoud

Met het Platform Natuurlijk had de Natuur Fair een een duurzame en ecologische invalshoek het terrein op gehaald. Zo’n dertig stands waren door het Platform uitgenodigd om hun duurzame kant onder de aandacht te brengen. Van zonne-energie tot bouwen met strobaal, van vogelkastjes tot pure chocola, van permacultuur tot pluktuin, de natuurlijke hek van de samenleving was breed vertegenwoordigd.

Maar uiteraard was de oude vertrouwde inrichting van de Natuur Fair er ook. Met shows van trekpaarden en trekkers met een motor erin, met de jagersclub en de vissersorganisatie gebroederlijk naast elkaar. En met meerdere open vuurtjes waar kinderen hun brooddeeg boven konden laten garen en hun eigen pannenkoeken konden bakken. Een kinderboerderijtje deed het ook goed. Net als het grote terras centraal neergezet bij Boerderij Groot Zwaaftink overigens. Er was minder weer voorspeld, maar daar klopte helemaal niets van. Het was perfect weer om op dat terras even uit te rusten twee rondjes fair door.

(De Fair duurt nog tot 17.00)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.